1e en 2e kerstdag serveren wij een 4 gangen menu voor 28.50 p,p,
Ook is a la carte mogelijk.

KERST MENU;
Rauwkost met gebakken reepjes kipfilet, selderij, vruchten en kerrie mayonaise en geserveerd met brood en boter
Of
Pasteitje gevuld met roergebakken groenten en een wild goulash van
hert en wildzwijn.
of
Huisgemaakte runder carpaccio


Runder bouillonen geserveerd met brood en boter


Roodbaars gegratineerd met parmezaanse kaas, broodkruim en tomaat
en Atlantische tong filet op een spiegeltje van zachte saus
“mosterd a la picasso”.
of
Varkenshaas met een verrassende Hollandaise saus met bieslook en spekjes, Amerikaanse runder kogelbiefstuk ( 100 gr ) en een kalkoen filet met spek omwikkeld en met cranberry compote
Geserveerd met diverse garnituren.


Dessert v/d kok. € 28,50 p.p.

En op nieuwjaarsdag ; vis of vlees gerecht met friet en rauwkost. € 12,50 p.p.

Kerst avond en oudejaarsdag zijn wij gesloten.

info@restaurantdemarkol.nl
tel. 06-25219722

wij wensen u prettige feestdagen.